Jó hírek: Újabb kísérleti kutyusok kezdhetnek új életet hamarosan az egyik laboratórium jóvoltából! 

A tizenhárom 1-1,5 éves fajtatiszta beagle kutyusból már sokan örökbefogadásra találtak a várólistás jelentkezők közül, de természetesen a többiek számára is szerető, megértő, türelmes örökbefogadókat keresünk.

Várjuk a felelősségteljes gazdijelöltek jelentkezését a 06 30 636 06 17 telefonszámon!


FONTOS: Örökbefogadásra való jelentkezést kizárólag telefonon fogadunk el, email-ben csak általános kérdésekre válaszolunk!

INFO:
A kutyák kizárólag örökbefogadási szerződés aláírásával fogadhatók örökbe. Az örökbefogadás díjmentes.

Albérletbe a sorozatos, rossz tapasztalatainknak köszönhetően elővigyázatossági okokból nem áll módunkban kutyát örökbeadni. 
Ha kertesházzal rendelkezel, akkor a kerítés legyen kutyabiztos, azaz lyukmentesített és elég magas ahhoz, hogy ne tudjon kiszökni a kisbigli. Főleg az első napokban nem szabad őket a kertben sem egyedül hagyni, nehogy bajuk essen az új környezet érdekességei után kutatgatva.   
A beagle-ket IVARTALANÍTVA ADJUK ÖRÖKBE. Kérjük, ne keressen minket olyan érdeklődő, aki az ivartalanítás elkerülésére szeretne minket rábeszélni, erre nincs és a jövőben sem lesz mód a kísérleti kutyusok esetében. 
Kísérleti beagle-t NEM adunk örökbe "kerti dísznek". Ha valakinek házőrző kutyára van szüksége a beagle nem jó választás: ez a fajta egyáltalán nem alkalmas a célra. Mivel egy kísérleti kutyával némileg többet kell foglalkozni a kezdetekben, így olyan gazdijelöltek jelentkezését várjuk, akik ezt megértik és elfogadják. 
További info


Megosztás Facebook-on

2 hozzászólás:

Unknown írta...

A világon a legszebb dolgot csináljátok, sok beagle hálás nektek!

Unknown írta...

Sok szabadult beagle hálás nektek, nagyon szép amit csináltok.

Powered By Blogger